Merkezimiz tarafından önemli bir stratejik endeks parametresi olarak tanımlanmış, toplumdaki tüm bireylere yönelik yapılan kişisel ve mesleki gelişime katkı sağlanması misyonu çalışmalarımız kapsamında; 04.12.2023-07.12.2023 tarihleri arasında Merkezimiz’ de Dental Uygulamalarda Dijitalleşme ve Eklemeli Üretim Yöntemlerinin Uygulamalı Eğitimi-I gerçekleştirilmiştir. Üniversite öğrencileri ve akademisyenlere yönelik düzenlenen eğitim; 3 boyutlu üretim ve 3 boyutlu üretim teknolojileri, 3 boyutlu tasarıma süreçleri, 3 boyutlu üretime giriş ve 3 boyutlu üretim uygulamaları temel başlıkları ile yapılmıştır. 15 kişi ile sınırlanan eğitime katılan katılımcılara katılım sertifikaları takdim edilmiş olup; benzer eğitimlerimizin devam ettirilmesi noktasında çalışmalarımız ve proje iş birliği süreçlerimiz devam etmektedir. Bir sonraki eğitimde yer alacak şanslı kişilerden olmak için web sayfamız başta olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarımızı takip etmeniz yeterli.

14 Aralık 2023