Avrasya Üniversitesi Rektörlüğünden Birimimize Ziyaret

Merkezimiz faaliyetlerinin ve yapılan çalışmaların tanıtılması, altyapı olanaklarımızın çeşitli iş birlikleri ile desteklenmesi ve ürün/hizmet gamımızın tanıtılması amacıyla Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Bölge araştırma merkezi vizyonumuz çerçevesinde bölgesel etkinliğimizin artırılarak ticarileşme potansiyelimizin artırılması amacıyla Merkezimize; Avrasya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Füsun TERZİOĞLU,  Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ile beraberlerindeki heyetler katılım sağlamıştır. Ziyaret kapsamında; bölge üniversiteleri arasında iş birliği süreçlerinin artırılması, fakültelerin ihtiyaç duyduğu eğitim modüllerinin/modellerinin Merkezimiz bünyesinde tasarlanıp üretilmesi, eğiticilerin eğitimi süreçlerinin projelendirilerek Merkezimiz ile ortak çalışmalar yürütülmesi, öğrencilerin ve akademisyenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlanması noktasında Merkezimiz altyapısı ve personel desteklerinin sağlanması gibi konularında fikir alışverişinde bulunulmuştur. Katılım sağlayan tüm yönetici ve akademisyenlerimize teşekkür ederiz.

17 Mayıs 2023