8. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yönetimi Kongresi Merkezimize Ziyaret

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yönetimi Kongresi “Sağlıkta İnsan Kaynakları Yönetimi Ve İstihdam Sorunları” temasıyla 2-6 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Ulusal ve uluslararsı akademisyen ve özel sektör temsilcilerinin katılım sağladığı organizasyonda; Chungshan Medical University akademisyenlerinden Prof. Dr. Chi-Chang Chang ve Al-Quds University akademisyenlerinden Prof. Dr. Motasem Hamdan tarafından Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyaret kapsamında ikili iş birliklerinin geliştirilmesi, sağlık turizminde partner merkezler statüsünün oluşturulması, akademik altyapısı güçlü ticarileşme potansiyeli yüksek proje geliştirilmesi, ticari ürün/hizmet çalışmalarının koordineli olarak yürütülmesi vb. konuda fikir alışverişinde bulunulmuştur. Katılım sağlayan ve değerli bilgiler aldığımız akademisyenlere teşekkür ederiz.

09 Mayıs 2023