25-27 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 7. Uluslararası 3D Baskı (Katmanlı İmalat) Teknolojileri ve Dijital Endüstri Kongresi'ne (The 7th International Congress on 3D Printing (Additive Manufacturing) Technologies and Digital Industry 2023); METAM ekibi olarak katılımımızı sağlamış bulunmaktayız. Kongre boyunca METAM bünyesinde gerçekleştirilen bilimsel ve medikal çalışmaların sunumları gerçekleştirilmiş ve üniversite-sanayi işbirliği kapsamında sanayiciler ile görüşmeler sağlanmıştır. Kongrede emeği geçen Prof. Kerim ÇETİNKAYA, Doç. Dr. Binnur SAĞBAŞ ve yardımlarından dolayı Doç. Dr. Koray ÖZSOY hocamıza teşekkür ederiz.

01 Kasım 2023