2023 Yılı Olağan Yıllık Yönetim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

Merkezimizin Olağan Yıllık Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Mustafa ASLAN başkanlığında 21.02.2024 tarihinde; Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Temel VAROL, Mühendislik Fakültesi’nden Doç. Dr. Önder AYDEMİR, Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Ahmet Coşkun ÖZDEMİR, Farmakodental Sağlık Ürünleri ve Danışmanlık Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. firma ortağı Prof. Dr. Tamer TÜZÜNER, İnovas Elektronik Danışmanlık ve Ar-Ge Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. firma müdürü Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan ÇAKIR ve AGS Medikal firma temsilcilerinden Mübeccel ÇALIK ve Gamze KURT ’un katılımları ile gerçekleştirildi. Yapılan toplantı kapsamında; yıllık faaliyetler, merkezimizin hedeflerine ulaşabilme yeterliliği, verilen hizmetlerin ve yeni hizmet alanlarının değerlendirilmesi, kurumsal kapasitenin artırılması faaliyetleri, teknoloji transferi faaliyetlerinin sürdürülebilirliğinin sağlanması alanında yapılabilecek çalışmalar ve muhtemel iş birlikleri, ISO13485 Tıbbi Cihazlar KYS ve ISO 17025 Laboratuvar Akreditasyon programları vb. konularda Merkezimizin kısa, orta ve uzun vadeli hizmet programları istişare edilmiştir. Toplantıya katılım sağlayan tüm yöneticilerimize teşekkür ederiz.

22 Şubat 2024