Türkiye Ulusal Jeodezi Komisyonu (TUJK) 2023 Yılı Bilimsel Toplantısına Bölümümüz Ev Sahibi

2002 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen, ülkemiz jeodezi topluluğu tarafından güncel jeodezik konularda yapılan çalışmaların sunulması ve fikir alışverişinde bulunulmasına olanak sağlayan Türkiye Ulusal Jeodezi Komisyonu (TUJK) 2023 Yılı Bilimsel Toplantısı Bölümümüz ev sahipliğinde üniversitemizde düzenlenecektir.

2-4 Kasım 2022 tarihleri arasında Gebze Teknik Üniversitesi harita Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde Gebze’de düzenlenen TUJK 2022 Yılı Bilimsel Toplantısı kapsamında 3 Kasım Perşembe günü düzenlenen TUJK 2022 Yılı Genel Kurul Toplantısında Bölüm başkanımız ve Jeodezi Anabilim dalı başkanı öğretim üyemiz Prof. Dr. Mualla Yalçınkaya, bölümümüzün “TUJK 2023 Yılı Bilimsel Toplantısı Ev Sahipliği Adaylığı” sunumunu yapmıştır. Sunum sonrasında TUJK Genel Kurulunca yapılan oylama ile Bölümümüzün TUJK 2023 yılı Bilimsel Toplantısı ev sahipliği oy birliği ile onaylanmıştır.

TUJK 2023 Yılı Bilimsel Toplantısı ev sahipliğimizin hayırlı olmasını dileriz.

12 Kasım 2022