Tübitak 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarında Bölümümüz Öğrencilerinden Dereceye Girme Başarısı

Tübitak 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarında bölümümüz öğrencilerinden dereceye girme başarısı

Harita Mühendisliği Bölümü öğrencilleri Bölümde seçimli ders olan Girişimcilik Dersi kapsamında, Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde düzenlenen, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştirma Projeleri Yarişmalarına  katılmışlar ve derce almışlardır Akıllı Şehirler ve Ulaşım kategorisinden yarışmaya katılan,Tolga Özen, Ebru Yazgı, Sibel Bektaş adlı öğrenciler 2.lik ödülüne hak kazanırken, 3. lük ödülüde  Ömürhan Aydın, Nuray ErgülOkan Özbakır adlı öğrenciler hak kazanmıştır.

03 Temmuz 2019