Sektör Temsilcileri ile Öğrenciler Derste Buluşuyor

Harita Mühendisliği Bölümü HRT3005 kodlu Kentsel Alan Düzenlenmesi dersi kapsamında 11.10.2022 tarihinde Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Tamer İNAN tarafından lisans öğrencilerine yönelik bir sunum gerçekleştirilmiştir. Sunum kapsamında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün görev ve yetkilerine, kurumda gerçekleştirilen faaliyetlere ve Harita Mühendislerinin kurumdaki rolüne değinen İNAN; ders planında yer alan konular kapsamında kıyılar, kıyı kenar çizgisi, sahil şeridi ve kıyıda mülkiyet konuları hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur. Bu alanlarda yapılan çalışmalara ve yeni teknolojilere değinen İNAN, sunumu gerçekleştirmesinin ardından öğrencilerle soru-cevap düzenlemiş ve ders sonlandırılmıştır.

23 Kasım 2022