MİSGEP (Madencilikte İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi) Etkinliğine Katılım

MİSGEP Risk Değerlendirme Metodolojileri Eğitimi Programının Karadeniz Bölgesi etkinliklerinin ilki Trabzon’da gerçekleştirilmiştir. Bölümümüz, eğitim aktivitesi programına toplam 54 öğrenci ile katılım göstermiştir. Etkinliğe Karadeniz Teknik Üniversitesinden yaklaşık 150 öğrenci katılmıştır. Eğitim kapsamında risk değerlendirme temel kavram ve tanımları, beş temel adımda risk değerlendirmesi, risk değerlendire metodoloji çeşitleri ve iş emniyet analizinin tanıtımı, Hata Ağacı Metodu (FTA) ve Fİne Kinney Metodu konularında katılımcılara bilgilendirme sağlanmıştır. Bilgilendirme sunumlarının ardından iki oturum olarak planlanan atölye çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Gruplar tarafından Fine Kinney Metodu kullanılarak yapılan uygulamalar grup katılımcılarına sunulmuştur.

19 Ekim 2022