Koronavirüs (Covid-19) Önlemleri ve Duyurular

Öğrencilerimizin dikkatine,

Bildiğiniz gibi Koronavirüs (Covid-19) hızlı bir şekilde yayılıyor.  Bulaşıcı özelliği olduğundan toplu yapılan bir çok iş ve etkinlik ertelendi. Devletin resmi makamları gerekli önlemleri alıp, açıklamaları yapıyor, önlemleri de açıklıyorlar.

Bu tedbirler çerçevesinde üniversitelerdeki dersler (Öğrencilerin toplu halde bulunduğu her şey) 3 hafta süreyle ertelendi. Buna bölümümüz bazında bütün öğrenci klüp faaliyetleri ve Bitirme Projesi çalışma odasının kullanımı da dahildir.

YENİ (25.03.2020): KTÜ Rektörlüğü Uzaktan Eğitim Duyurusu TIKLAYINIZ

YENİ (20.03.2020): KTÜ Rektörlüğü tarafından yapılan duyuru için TIKLAYINIZ

YENİ (19.03.2020): KTÜ Rektörlüğü tarafından yapılan duyuru için TIKLAYINIZ:

Sınav programları ile ilgili henüz bir açıklama yapılmamıştır. Bu konuda Rektörlük bir karar aldığında buradan duyurusu yapılacaktır.

3 haftalık tatil sürecine rastlayan Lisansüstü tez savunma, tez öneri sunumu, tez izleme sunumu gibi faaliyetler de ertelenmiştir.

Unutmayın! Ertelenen işler yapılır fakat giden hayat geri gelmez.

Resmi kanallardan yapılan açıklamalara uyunuz.

Sosyal medyadan yapılan doğruluğu şüpheli açıklama ve yayınları dikkate almayınız.

Zorunlu kalmadıkça evinizden çıkmayınız.

Resmi Kurumlar tarafından yapılan açıklamalara aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23 Mart 2020