Fakültemiz Öğretim Üyesi ve Öğretim Elamanlarına Tescilli Patent ve Faydalı Modellerinin Tebrik Belgeleri Takdim Edildi

Üniversitemizin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni, 20 Ekim 2021 tarihinde, Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL, “KTÜ’de İlk Ders” konulu konuşmasında, Türkiye’nin sadece teknolojiyi kullanan bir ülke olmasından daha çok teknolojiyi tasarlayan, geliştiren ve üreten bir ülke olması noktasında geçmişte de günümüzde de çok çaba sarf edildiğini vurguladı. Törenin sonunda, Araştırma Üniversitesi hedefiyle yol haritasını belirleyen Üniversitemizin, fikri sınai mülkiyet hakları kültürünün, Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi aracılığıyla oluşmasına verdiği önem noktasında, son yıllarda hız kazanan patent ve faydalı model başvuruları kabul edilen akademisyenlerimize çalışmalarıyla elde ettikleri tescilli patent ve faydalı modellerinin tebrik belgeleri takdim edildi.

Dr. Öğr. Üyesi Hasan ÖLMEZ ve Gemi İnş. ve Gemi Mak. Müh. İsmail ERGUN'un Patent Belgesi ve Proje Bilgisi

Dr. Öğr. Üyesi Hasan ÖLMEZ, Dr. Öğr. Üyesi Devran YAZIR ve Gemi İnş. ve Gemi Mak. Müh. İsmail ERGUN'un Faydalı Model Belgesi ve Proje Bilgisi

Doç. Dr. Betül SARAÇ, Arş. Gör. Bedir ÜNVER, Arş. Gör. Dursun SARAL ve Dr. Samet GÜRGEN'in Faydalı Model Proje Bilgisi

27 Ekim 2021