“Doğal Gaz ve Tesisatı Sektörünün Güncel Durumu, İş Fırsatları ve DGS ile Lisans Eğitimi” Konulu Mezunlarla Söyleşi Düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Elektrik ve Enerji Bölümü ve Mezunlarla iletişim Komisyonu tarafından 16 Kasım Salı günü saat 11:00’de söyleşi düzenlendi. Arsin Meslek Yüksekokulu Doğal Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı akademik personeli ve öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen söyleşide, 2018 yılı mezunlarımızdan Onur YAVRU ve Emirhan İSHAK, doğal gaz ve tesisatı sektörünün güncel durumu, iş fırsatları ve DGS ile lisans eğitimi hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundular. Söyleşi programı soru-cevap bölümünün ardından MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Hasan ÖZTÜRK’ün ve Elektrik ve Enerji Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Yakup HEYAL’in katılımcılara teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

01 Aralık 2021