Karadeniz Teknik Üniversitesi Araklı Ali Cevat Özyurt Meslek Yüksekokulunda Toplantı

2023 yılı birim danışma kurulu toplantısı dış ve iç paydaşlarımızla birlikte gerçekleştirilmiştir. Toplantıya dış paydaşlarımızdan Araklı İlçe Kaymakamı Yusuf AKIN, Araklı Belediye Başkanı Vekili Hasan ÇEBİ, Araklı İlçe Emniyet Müdürü Veli GÖÇMEN ve Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Üyesi İhracatçı iş insanı İlyas Edip SEVİNÇ katılmıştır. Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Çebi BAL ve katılımcılar; öğrencilerimizin yurt ve barınma, güvenlik, iş hayatına hazırlık için alması gereken ders ve eğitimler, staj ve iş imkânları, salgın ve uyuşturucu ile mücadele, kişisel ve mesleki gelişim konularında görüş alışverişinde bulundu ve çözüm önerilerini görüştü. Bu tür verimli toplantıların en kısa sürede tekrarlanması temennileriyle, toplantı sona erdi.

20 Aralık 2023