haberler

"Hayat Boyu Öğrenme: Hayat Bir Okuldur, Öğrendiğin Kadar" Konulu Eğitim ile Memur Akademisi Yeni Dönem Eğitimlerine Başladı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Memur Akademisi Genel Eğitimler (Modül 2) programı "Hayat Boyu Öğrenme" konusunda yüksek farkındalıkla başladı. Eğitim ve Öğretim yılının ilk dersine Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Bünyamin ER, Genel Sekreter Yardımcılarımız Mustafa BEZİROĞLU ve Ufuk ÖZTÜRK'ün yanı sıra Daire Başkanları, birim yöneticileri ve yüzü aşkın çalışma arkadaşımız katıldı. 

İnsan Kaynağı Eğitim ve Gelişimi

Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Bünyamin ER açılış konuşmasında "KTÜ Memur Akademisi, her geçen gün değişime ayak uydurarak hızla hem personelimizin  eğitim ihtiyacını karşılamakta hem de personelimize kariyer yolculuğu sunmaktadır." ifadelerini kullandı. Yeni dönemde uygulamaya alınan paket eğitimlere değinerek, spesifik alanda eğitimlerle yeni işe başlayan personelin eğitiminden yönetici eğitimine kadar farklı kategorilerdeki eğitimlere dikkat çekti. Yetenek Havuzu (Modül 3) uygulamasının Türkiye'de ilk olduğunun altını çizerek bu yıl planlanan görevde yükselme ve ünvan değikliği sınavından dolayı personelimize zaman kazandırmak için yapılamayacağını ifade etti. Dönemin hayırlı olmasını temenni ederek iyi dilekleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Prof. Dr. Mine GÖZÜBÜYÜK TAMER'in "Hayat Boyu Öğrenme: Hayat Bir Okuldur, Öğrendiğin Kadar" sunumu ile dönemin ilk eğitimi interarktif olarak verildi. Keyifli bir eğitim yolculuğunun sonunda soru ve cevaplar ile farkındalık yükseltildi.

Eğitim aile fotoğrafı çektirilerek sonlandırıldı.

Katkıları için Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mine GÖZÜBÜYÜK TAMER'e ve özverili tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, keyifli bir eğitim-gelişim yolculuğu dileriz.

Eğitim sunumuna erişebilmek için tıklayınız.


12 Ekim 2023