Birim Yöneticilerimizin "Görev Verme, Yetki Devri ve Geri Bildirim Mekanizmaları" Hakkında Eğitimle Gelişimine Katkı Sağlıyoruz

Memur Akademisi Genel Eğitimler Görev Verme, Delegasyon (Yetki Devri), Geri Bildirim Verme ve Geri Bildirim Eğitimi ile devam etti

Ostim Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünsal SIĞRI tarafından CBİKO Uzaktan Eğitim Kapısı aracılığıyla Görev Verme,  Delegasyon (Yetki Devri) , Geri Bildirim Verme, Geri Bildirim Alma konularını içeren video (kayıt) eğitimi gerçekleştirildi.

Katılım Belgesi Alabilme Şartları uyarınca bu eğitimin 11.05.2023 - 25.05.2023 tarihine kadar izlenilmesi gerekmektedir.

Eğitime katılmak için Tıklayınız

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve Ostim Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünsal SIĞRI'ya katkıları için ve özverili çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, keyifli bir eğitim-gelişim yolculuğu dileriz.

24 Mayıs 2023