haberler

Ailemiz Her Geçen Gün Güçleniyor: İdari Personel Temel Oryantasyon Eğitimi

Üniversitemiz insan kaynakları politikası ve hedeflerine ilişkin uygulamalar kapsamında işe yeni başlayan 450’yi aşkın idari personelimize temel oryantasyon eğitimi verilerek kurum kültürüne uyum ve aidiyet sürecine katkı sağlandı.

Büyük Bir Aileyiz

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın “Büyük Ailemize Hoş Geldiniz” konulu konuşmaları ile başlayan 2023/2 Dönemi İdari Personel Temel Oryantasyon Eğitim Programında Rektörümüz, Üniversitemizin akademik ve idari insan kaynağı ile büyük bir aile olduğunu vurguladı. Eğitim ve gelişim yolculuklarında da Memur Akademisi modüler eğitimleriyle yanlarında olduklarının altını çizdi. Daha sonra Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Bünyamin ER’in “Büyük Ailemiz: Karadeniz Teknik Üniversitesi” ve Rektör Danışmanımız Öğr. Gör. Ali Haydar DOĞU “KTÜ Kalite Güvence Sistemi” konulu tanıtım ve eğitimleri ile ilk oturum tamamlandı.

Kurum Aidiyetinde İlk Adım

Oturumlar arasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Akif CİNEL, Rektör Danışmanımız Öğr. Gör. Ali Haydar DOĞU, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Bünyamin ER, Daire Başkanlarımız ve akademik birim yöneticilerimiz yeni personelimiz ile birebir tanışarak yakından ilgilendiler.

Eğitimde Çeşitlilik

İkinci oturumda bilgi yönetim sistemi, özlük hakları ve mali işlem süreçleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Eğitimin son oturumunda ise acil durum ile afet yönetimi ve iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verilerek yeni çalışma arkadaşlarımızın farkındalıkları arttırıldı.

Şehir Gezisi

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nün organizasyonuyla eğitimin ardından Kanuni Kampüsümüzü de içeren bir şehir gezisi ile personellerimiz şehrimizin ve güzel havanın tadını çıkardı.


04 Ekim 2023