Aday Memurlarımızı Kurum Bilgisini Arttıran ve Kurum Kültürünü Destekleyen Eğitimlerle Hazırlıyoruz

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleştirilen eğitimde kurumun tarihsel gelişimi, yönetim anlayışı, organizasyon yapısı, kurum kültürü, stratejik hedefleri gibi temel konuların yanı sıra "Araştırma Üniversitesi" ve "5 Yıllık Tam Akreditasyon" etiketleri gibi marka değerimizi arttıran hassas konularda da bilgi verildi. Aday Memurlarımızın kuruma aidiyetlerinin arttırmasını amaçlayan eğitimde "Birimlerimizin işleyişini yürüten sizlere ihtiyacımız var." sözlerine yer veren Genel Sekreter Yardımcımız Ufuk ÖZTÜRK keyifli sunumu tamamlandı.

Katkıları için sayın Ufuk Öztürk Bey'e ve özverili aday memurlarımıza teşekkür eder, keyifli bir eğitim-gelişim yolculuğu dileriz.

17 Mayıs 2023