4 Mart Dünya Obezite Günü Farkındalık Etkinliği

4 Mart Dünya Obezite Günü etkinlikleri kapsamında Beslenme ve Diyetetik Kulübü tarafından KTÜ kampüsünde "Obezite Farkındalık Etkinliği" yapıldı. Etkinliğe katılan ziyaretçilerin beden kütle indeksi hesaplanarak obezite risk değerlendirmesi yapıldı. Sonrasında obezite riskine göre çeşitli renkte kurdeleler farkındalık için yakalarına takılarak obezite ile ilgili el broşürleri ziyaretçilerle paylaşıldı. Ayrıca obezite ile ilgili farkındalık afişleri üniversite içerisinde çeşitli binalara asıldı. Etkinliğimize katılan Rektör yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Prof. Dr. Cemil RAKICI, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahittin KAHVECİ, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neslihan SARUHAN GÜLER, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları, Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri ve tüm ziyaretçilere farkındalığın arttırılmasına katkı sağladıkları için teşekkür ederiz.

11 Mart 2024