14. Uluslararası Arkeoloji Öğrencileri Sempozyumu 2023 Yılında KTÜ Arkeoloji Bölümü Ev Sahipliğinde Düzenlenecek

Uluslararası Arkeoloji Öğrencileri Sempozyumu'nun on üçüncüsü, 21 - 24 Mart 2022 tarihleri arasında Şanlıurfa Harran Üniversite'sinin ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir. Karadeniz Teknik Üniversitesi Arkeoloji Bölümü bu yıl sekiz kişilik bir ekiple sempozyumda yer almıştır. Sempozyum esnasında bölümümüzü Hatice Kelamnur Yılmaz temsil ederken, dördüncü sınıf öğrencilerimizden Sedanur Bayalan "Doğu Karadeniz'de Demir Çağı" başlıklı bir sunum yapmıştır. Oturumların sonunda yapılan seçimde diğer aday üniversitelerden daha fazla oy alan Karadeniz Teknik Üniversitesi, 14. Uluslararası Arkeoloji Öğrencileri Sempozyumu'na ev sahipliği yapmaya hak kazanmıştır.

Üniversitemizi ve bölümümüzü en iyi şekilde temsil eden bütün öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

29 Mart 2022