haberler

KTÜ Danışma Kurulu Toplantısı, Dış Paydaşlarımızın Katılımı ile Çevrim İçi Olarak Gerçekleştirildi

Covid-19 Pandemisi sebebiyle ertelenen 2020 Yılı KTÜ Danışma Kurulu toplantısı 22 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Sayın Bünyamin YILDIZ'ın başkanlık ettiği toplantıya; İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA, Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Hasan KARAL, Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Ercan KÜÇÜK, DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan GÜLTEKİN, Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Önder AYDEMİR, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet ŞENTÜRK,   İl Milli Eğitim Şube Müdürü Serkan HARPUT, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İbrahim BÜYÜK, Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut ÇELEBİ, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Şansal AYDOĞDU, DOKA Trabzon Yatırım Ofisi Koordinatörü M. Akif ERASLAN, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mehmet ŞAFAK, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. M. Suat HACISALİHOĞLU, Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp ERGAN, Trabzon KOSGEB Müdürü Dr. Mustafa KURT, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Veysel BAŞER katıldı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, toplantıda yaptığı sunumda; önce KTÜ'nün mevcut durumunu sayılarla ortaya koydu ve ardından KTÜ'nün stratejik amaçlarını, araştırma politikasını, son dönemde kurulan birimlerini, açılan yeni programlarını ve devam eden yatırımlardaki son gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Cemil RAKICI, Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ile Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Bünyamin ER'in de hazır bulunduğu toplantı, tüm paydaş kurumların, KTÜ ile iş birliği kapsamındaki görüş ve önerilerini sunmaları ile sona erdi. 


22 Nisan 2021