Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Akif CİNEL'in Bölümümüzü ziyareti

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve beraberinde Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Akif CİNEL, 02.03.2022 tarihinde Bölümümüzü ziyaret etmişlerdir. İlgili toplantıya, Fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ali TEMİZ, Dekan Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Bedri SERDAR ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi İbrahim YILDIRIM'da eşlik etmişlerdir. Ziyarette, Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Şağdan BAŞKAYA kendilerine, Bölümümüzün geçmişi, bugünü ve geleceğiyle ilgili bir sunum yapmış ve Bölümümüz öğretim üyeleri ile fikir alışverişinde bulunmuşlardır.

Bizlere her türlü desteği sağlayan Üniversite ve Fakülte Yönetimlerimize, bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölüm Başkanlığı

04 Mart 2022