Fakülte Yönetimimiz Öğrencilerimizle Buluştu

Kovid-19 salgını nedeni ile kampüsten ve Fakülte ortamından uzak kalan Bölümümüz 2. sınıf öğrencileri ile Fakülte yönetimimiz için bir tanışma etkinliği düzenlendi. Etkinlik; Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali TEMİZ, Fakültemiz Dekan  Yardımcısı Sayın Prof Dr. Bedri SERDAR, Fakültemiz Dekan  Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi İbrahim YILDIRIM,Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Şağdan BAŞKAYA, Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Ömer KARA, Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Samet DEMİREL ve Bölümümüz Öğretim elemanları Sayın Prof. Dr. Mehmet KOCABAŞ, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Alptuğ SARI, Sayın Arş. Gör. Dr. Ahmet ARPACIK, Sayın Arş. Gör. Ali ÇELİK ve Sayın Arş. Gör. Mehmed Yunus MENGEN'in katılımları ile gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan ve içten konuşmaları ile Öğrencilerimizin her daim yanlarında olduklarını bildiren Fakülte yönetimimize ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz.

YABAN HAYATI EKOLOJİSİ VE YÖNETİMİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI

11 Ekim 2021