2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemizi Derece ile Bitiren Öğrencilerin İsimleri Mezuniyet Kütüğüne Çakıldı.

Kovid-19 salgını nedeni ile gerçekleştirilemeyen 2019-2020 Mezuniyet Töreni ve KTÜ Orman Fakültesi mezuniyet kütüğü üzerine dereceye giren öğrencilerin isimlerinin çakılmasına yönelik tören, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali TEMİZ, Fakültemiz Dekan  Yardımcısı Sayın Prof Dr. Bedri SERDAR, Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Şağdan BAŞKAYA, Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Ömer KARA, Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Cengiz ACAR, Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Sedat ONDARAL ve Bölümümüz Öğretim elemanları Sayın Prof. Dr. Mehmet KOCABAŞ, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Alptuğ SARI, Sayın Arş. Gör. Dr. Ahmet ARPACIK ve Sayın Arş. Gör. Ali ÇELİK'in katılımları ile gerçekleştirildi.

2019-2020 Mezuniyet Dönemi Fakülte Birincisi Bölümümüz öğrencilerinden Atakan ATUK olmuştur. Bölümümüzde 2. sırayı Sadık Niyazi TANRIKULU ve 3. sırayı ise  Melek YENER almıştır. Dereceye giren öğrencilerimizi ve diğer tüm mezunlarımızı tebrik eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

YABAN HAYATI EKOLOJİSİ VE YÖNETİMİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI

22 Ocak 2021