Web Yönetim Sistemine Yeni Özellik Olarak Sayılar Bileşeni Eklendi

Sayılar bileşeni ile artık web sayfalarınıza biriminiz ile ilgili sayısal değerleri gösterebilirsiniz. Üniversitemizin sayılarla KTÜ kısmındaki gibi görsel içerikleri ile birlikte yayınlanacak olan bu sayılar sayfanızda etkinlik kısmının altında yer alacaktır. Maksimum 8 adet değer gösterebilecek olan sayılar bileşeni;

Üstte Simge, altında istenilen sayı ve en altta istenilen sayı değerinin adı olacak şekilde tasarlanmıştır. Simgeler, Adlar ve Sayılar manuel olarak girilecektir. Yeni eklenen bu Sayılar bileşeni kendisine ait animasyon özelliği bulunmaktadır. Web Yönetim Sistemi’nizdeki Menü kısmında bulabileceğiniz Sayılar bileşeni, istenmesi durumunda genel ayarlar kısmından Açık/Kapalı olarak değiştirilebilecektir.

Özellikle aday öğrenciler ve web ziyaretçileri için önem arz eden sayısal bilgilerinizi; sizlerde kendi birim web ana sayfanızda kullanabilirsiniz.

28 Eylül 2023