Web Yönetim Sisteminde Uygulamalı Örnekler Eğitimi Yapıldı

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Web Birimi tarafından yeniden tasarlanan Web Yönetim Sistemi (WYS) kullanıcı paneli 15 Ocak 2024 tarihinde hizmete sunulmuştur. Yenilenen giriş sayfası ve tasarımı ile kullanım kolaylığı ve hızlı bir performans sağlayacak olan WYS tanıtımları devam etmekte olup bu kapsamda Memur Akademisi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Genel Eğitimleri "Kurumsal Kimlik ve Web Sayfası Kullanımı Paket 4" eğitimi yapılmıştır.

Üniversitemiz Web Birimi personelleri Öğr. Gör. Ali Alpcan OFLUOĞLU ve Programcı Kubilay ATALAY'ın sunumu ile "Web Yönetim Sisteminde Uygulamalı Örnekler" eğitimi 25.01.2024 tarihinde saat 10.30'da KTÜ Fen Fakültesi Nazım Terzioğlu Amfisinde düzenlenmiştir. WYS tanıtımı ve uygulamalı örneklerinin anlatıldığı eğitimde katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ile eğitim tamamlanmıştır.

Eğitim Videosunu İzlemek İçin Tıklayın

25 Ocak 2024