haberler

Web Yönetim Sistemi Duyuru, Haber, Etkinlik ve Slayt Modülleri Yenilendi

Bu modüllerde havuz sistemine geçilmiştir. Bu sistemde tüm birimler her hangi bir birim tarafından eklenmiş olan içerikleri havuzdan seçerek kendi web sayfalarında yayınlayabilecektir. Artık başka birim tarafından yayınlanmış Duyuru, Haber, Etkinlik ve Slayt'ı kendi birim sayfanıza eklemek için tekrar yeni giriş yapmak zorunda değilsiniz. Tüm havuzundan Duyurulara Al butonu ile kendi web sayfanızda paylaşabilirsiniz.

Örnek olarak duyuru modülünü ele alacağız. Diğer modüllerdeki (Etkinlik, Haber, Slayt) işlem akışı Duyuru modülünde olduğu gibidir. Aşağıda ekran görüntüsünde gösterildiği gibi sağ taraftaki “Tüm Duyurular” listesi tüm birimlerin duyurularının olduğu duyuru havuzunu, sol taraftaki “Duyurular” listesi ise biriminize ait duyuruları göstermektedir.

Yeni bir duyuru eklediğinizde “Tüm Duyurular” ve “Duyurular” listesinde ilk sırada görülür. Başka birim tarafından eklenen duyuru ise sadece “Tüm Duyurular” listesinde görülür. Başka bir birim tarafından eklenmiş olan duyuruyu kendi web sayfanızda yayınlamak için Tüm Duyurular listesinden ilgili duyuru alanındaki Duyurulara Al “Duyurulara Al” butonuna tıklanması yeterlidir. Başka birimden alınan duyurunun durumu “Aktif” ve son yayın tarihi boş olarak Duyuru listenizde ilk sıraya otomatik olarak yerleşecektir. Durum, son yayın tarihi ve sıralama ile ilgili düzenlemeler Duyurular listesinde yapılabilir.

Kendi web sayfanızda yayınlanan başka birim duyurusunun başlık, ileten, link, içerik ve galeri alanlarında düzenleme ve silme yetkisi duyuruyu ekleyen birime aittir. Duyuru sahibi birim, duyuruyu tamamen sildiğinde; yayınlamış olan tüm birimlere ait duyuru listesinden ve Tüm Duyurular listesinden silinecektir.

Not: Etkinlik eklerken mutlaka başlangıç ve varsa bitiş tarihini ekleyin. Tarihi boş veya etkinlik tarihi geçmiş olanlar anasayfa dan otomatik olarak kalkacaktır.


08 Şubat 2022