etkinlikler

Tısaş Teknık Gezı

04.05.2018 tarihinde okulumuzun Makina ve Metal teknolojileri Bölümü, Makina Programı öğrencilerinin ve sorumlu öğretim elemanı Seda AKYAZ ALAÇAM’ın katkılarıyla Trabzon ili içerisinde Arsin Organize Sanayii’nde bulunan TRABZON SİLAH FABRİKASINA (TİSAŞ) teknik gezi düzenlenmiştir. Fabrikanın kuruluş amacı bilgi ve deneyimi teknoloji ile birleştirmek, müşteri talepleri doğrultusunda Ar-Ge’ ye dayalı ürünler tasarlamak, üretmek, sürekliliğini sağlamak, azami ölçüde Savunma sanayimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve uluslararası arenada daha fazla söz sahibi olmaktır. Gezide fabrikanın talaşlı imalat ve üretim bölümü gezilmiştir. Ürünlerin üretimi hakkında bilgi alınmıştır. Gezide bize rehberlik eden ve bilgi veren üretim mühendislerine ve yardımlarını bizden esirgemediği için fabrika yönetim sorumlusuna çok teşekkür ederiz.

Bölüm Başkanlığı