Şubat

Mesleki Uygulama Dersi Alacak Olan Öğrencilerin Dikkatine

Bölüm_Başkanlığı

Mesleki uygulama dersi alacak olan Tıbbi Laboratuar,Tıbbi Görüntüleme,Tıbbi Sekreterlik ve Dökümantasyon programlarına kayıtlı 2.sınıf öğrencileri ile İlk ve Acil Yardım Programına kayıtlı 1.sınıf öğrencilerimizin dikkatine:

Mesleki Uygulama ve stajlarınızı yaparken sıkıntı yaşamamanız için İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi katılım belgesi almanız gerekmektedir.  Belirli kurumlarda ve belirli dönemlerde açılan bu eğitimi en kısa sürede alabilmeniz için okulumuz üniversitemiz ile işbirliği sağlayarak size özel bir eğitim programı düzenleyecektir.

16-17 Şubat 2017 (Perşembe ve Cuma günleri) tarihlerinde Fizik Bölümünde saat 8-17 arasında düzenlenecek bu eğitimlere yukarıda adı geçen programlarda kayıtlı tüm öğrencilerimizin katılımı zorunludur.