Şubat

Enf-100 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Dersi Muafiyet Sınavı Hakkında

Bölüm Başkanlığı

ENF-100 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI DERSİ MUAFİYET SINAVI (ESKİ ÖĞRENCİLER İÇİN)

Eski öğrenciler için ENF-100 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Dersi Muafiyet Sınavı için gerekli açıklamalar aşağıda yapılmıştır.

1)   ENF-100 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Dersi Muafiyet Sınavı sadece bu dersi daha önce almış ancak başarısız olmuş tekrar konumundaki öğrenciler ya da kendi döneminde değişik sebeplerden dolayı bu derse yazılamamış öğrenciler için 11 Şubat 2016 tarihinde saat 10.00’da yapılacaktır.

2)   Muafiyet Sınavı başvurusu; sınava girebilmek için herhangi bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. ENF-100 kodlu dersi tekrar almak durumunda olan tüm eski öğrenciler sınava girebilir.

3)   Okulumuzda zorunlu ya da seçmeli olarak okutulan bilgisayar derslerini alan öğrencilerin bu sınava girmelerine gerek yoktur. Çünkü okulumuzda okutulan bilgisayar derslerinin değerlendirmesi harfli sistemle yapılan kredili derslerdir. ENF-100 dersi ise kredisiz bir ders olup değerlendirmesi geçti kaldı şeklinde yapılmaktadır.

4)   Bu sınava sadece okulumuzun eski öğrencilerinden olup daha önce bu dersi almış ancak başarılı olamamış olan ve aşağıdaki listede adı olan öğrencilerin giriş hakkı bulunmaktadır.

5)   Listede adı olmayan öğrencilerin bu sınava girmesine gerek yoktur.

ENF-100 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI DERSİ

MUAFİYET SINAVINA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİDİR