Şubat

DOKKAF 2022 - 3. DOĞU KARADENİZ KARİYER FUARI

Bölüm_başkanlığı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı koordinasyonunda, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde bölgemizdeki yedi üniversitenin paydaşlığında “Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF)” 4-5 Mart 2022 (Cuma, Cumartesi) tarihlerinde Şenol GÜNEŞ Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda gerçekleşecektir. Her bölümden öğrencilerine ve mezunlarına yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır.

Öğrenciler ve mezunlar DOKKAF kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir.

Fuar ve Yetenek Kapısı kaydı ile ilgili genel bilgiler aşağıdaki bağlantılarda ve resimde belirtilmiştir.

DOKKAF 2022 Resmi Sayfası için tıklayınız.

DOKKAF 2022 Tanıtım Broşürü için tıklayınız.

DOKKAF 2022 Fuarına Kaydolmak için tıklayınız.

Yetenek Kapısı Resmi Sayfası için tıklayınız.

Yetenek Kapısı Öğrenci Kaydı Açıklama Videosu için tıklayınız.