haberler

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü ile Sağlık Yönetimi Bölümü Toplantısı

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü ile Sağlık Yönetimi Bölümü arasında 22.03.2022 tarihinde “Acil Servis Hizmetlerinin Geliştirilmesi” konusunda araştırma yapmak için bir toplantı yapıldı. Toplantıda acil servislerde yaşanan yönetsel sorunların tespitine yönelik yapılacak araştırma ve proje önerisi için fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşme sonucunda acil servis sağlık çalışanları ile gerçekleştirilecek araştırmanın modeli ve yol haritası belirlendi. Toplantıda, projenin iki aşamada gerçekleşeceği, ilk aşamada Trabzon ilindeki acil servis çalışanlarına uygulanacak ölçme ve değerlendirme anketleri ile bilimsel çalışma yapılması, ikinci aşamada alanlarında uzman öğretim üyeleri tarafından eğitim sunumlarının gerçekleştirilmesi kararı alındı.

Toplantıya Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA, Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden Tuğba ÇOLAK, KTÜ Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat BOSTAN ile bölüm öğretim elemanlarından Arş. Gör. Ferit SEVİM katılmıştır.

Haber Linki: https://trabzonism.saglik.gov.tr/TR-239094/acil-servis-calisanlarimiza-uygulamayi-planladigimiz---iletisim-egitimi-proje-toplantisini--mudurlugumuzde-gerceklestirdik.html


25 Mart 2022