Sağlık Yönetimi Kulübü Rektörlük Ziyareti

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı “Ödüller Bizden” dedi. KTÜ Sağlık Yönetimi Kulübü olarak "Al Götür Oku Getir" kitap projemiz kapsamında  31 Mart 2022 tarihinde KTÜ Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı hocamızı ziyaret ettik. Bu kampanya ile her sınıfta öğrencilerin ders araları ve diğer boşluklarında kolayca kitaba ulaşabilecekleri kitaplıklar kurmayı hedefliyoruz. Toplantıda projemizin amaçları ve çalışmalarımız hakkında Sayın Rektörümüzü bilgilendirdik.  Sayın Rektörümüz projemizi büyük bir ilgi ile karşıladı. “Al Götür Oku Getir” sınıf kitaplığı oluşturma kampanyasını çok önemsediğini ve üniversitemizin diğer bölümlerine de yaygınlaştırılmasının iyi olacağını ifade etti. Ayrıca bize 200 kitap bağışı sözü verdi. Buna ek olarak kitap okuma etkinliği kapsamında bir yarışma düzenlendiği takdirde "ödüller bizden" sözünü aldık. KTÜ Sağlık Yönetimi kulübü olarak bu projeyle; öğrencilerin entelektüel bilgi birikimini artırmak, kitap okumayı teşvik etmek ve projeyi üniversitenin tüm birimlerinde yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.  Bu amaçla pek çok fakültede öğretim üyelerine projeyi tanıtıp kitap bağışında bulunmalarını talep ettik. Şu ana kadar 300'e yakın kitap bağışı sağladık.

03 Nisan 2022