Uluslararası Fikir ve Tasarım Proje Yarışması’nda ödül

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Doruk Görkem ÖZKAN ve proje ekibinin hazırlamış olduğu Proje Uluslararası Fikir ve Tasarım Proje Yarışması’nda ödül aldı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Orman Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Doruk Görkem ÖZKAN, Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencileri Emre KUL, Selçuk ÖZKAYA, Şehir ve Bölge Planlama Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencileri Çisem SEYHAN, Beyzanur AKKUŞ ile Regaip YILMAZ’ın içinde yer aldıkları proje ekibinin hazırlamış olduğu proje “Anıt Meydanı ve Anma Yeri Uluslararası Fikir ve Tasarım Projesi Yarışması”nda “İKİNCİLİK” ödülüne layık görülmüştür.

TMMOB tarafından düzenlenen projelerin değerlendirme konferansı ve sergisi 3 Mart 2020 tarihinde Mimarlar odası toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir. Yurt içinden ve yurt dışından Projelerin  katıldığı yarışmada, jüri değerlendirmesi 4’ü yurt dışından olmak üzere 11 akademisyen ve uzman tarafından gerçekleştirilmiştir.

05 Mart 2020