Temel Tasarım ve Proje Dersi 29 Ekim Atölye çalışması

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında 1. sınıfların Temel Tasarım ve Proje dersindeki atölye çalışmaları ile birlikte 100. Yılımızı coşkuyla kutladık.  Koordinatörlüğünü Kanuni Anadolu Lisesi’nin yaptığı ve KTÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümünün de ortakları arasında bulunduğu bir Erasmus + KA220-SCH Okullar Arası İşbirliği projesinin yayınlaştırma çalışması olarak gerçekleştirilen bu etkinlikte projenin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunduk. ST.art:Integrating Arts into Subjects for a Better SQ of Education adlı projenin “Cumhuriyet” temalı yaygınlaştırma çalışması projenin KTÜ adına koordinatörü ve dersin öğretim üyelerinden Prof. Dr. Arzu Kalın, diğer öğretim üyeleri Doç. Dr. Tuğba Düzenli, Doç. Dr. Elif Merve Alpak ve asistanlar Nida Kurak ve Pınar Özge Parlak yönetiminde gerçekleştirildi. “100 yıl” ve “Cumhuriyet” temalı etkinlikle bu özel günü daha anlamlı kıldık.Temel Tasarım ve Proje dersi etkinliğini yönlendiren hocalarımıza ve bu özel günde emek harcayan tüm öğrencilere teşekkür ederiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.

07 Kasım 2023