"Peyzaj Tasarımında Bir Biçim Arama Yöntemi: Doğadan Esinlenme” konulu konferans

Avrasya Üniversitesi Mimarlık Bölümü tarafından organize edilen ve öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Serap Yılmaz ve Doç. Dr. Tuğba Düzenli’ nin konuşmacı olarak katıldıkları “Peyzaj Tasarımında Bir Biçim Arama Yöntemi: Doğadan Esinlenme” konulu konferans 11.03.2020 tarihinde gerçekleştirildi. Avrasya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali ÖZEBİLEN’ın davetiyle gerçekleşen etkinliğe AÜ Mimarlık  Bölümü Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Havva ÖZDOĞAN ile ev sahibi bölümün öğretim üyeleri ve elemanlarıyla öğrencileri katıldılar. Miimarlık bölümü öğrencileri tarafından yoğun ilgi ile izlenen konferans, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nin diğer bölümleri tarafından da ilgiyle takip edildi.

12 Mart 2020