"Peyzaj Mimarları Odası Geleceğin Peyzaj Mimarları ile Buluşuyor" Söyleşisi

29 Şubat 2024 tarihinde Bölümümüz ev sahipliğinde oda yetkilileri ve öğrencilerinin katılımı ile "Peyzaj Mimarları Odası Geleceğin Peyzaj Mimarları İle Buluşuyor" söyleşisi gerçekleştirilmiştir.

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Doruk Görkem ÖZKAN’ ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşide kendisine Şube Yazmanı Duygu AKYOL KUYUMCUOĞLU’ da eşlik etmiştir. Oda yetkilileri tarafından, bağlı olunan üst birlik TMMOB, tüm dünyada Peyzaj Mimarlarının çatısı olan ve uluslararası üyesi olunan IFLA, Peyzaj Mimarları Odası Öğrenci Üye Komisyonu (PMOGenç) faaliyetleri ve mesleğimiz hakkında bilgiler paylaşılmıştır.

Sunumun ardından Peyzaj Mimarı öğrencilerimizden gelen sorular yanıtlanmış, Oda ve mesleki konular hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Söyleşiye katılan oda yetkililerine, tüm öğrencilerimize ve öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.

01 Mart 2024