haberler

Peyzaj Mimarları Odası Geleceğin Peyzaj Mimarları İle Buluşuyor Söyleşisi

19 Ekim 2023 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü`nde TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu ile birlikte, Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileriyle "Peyzaj Mimarları Odası Geleceğin Peyzaj Mimarları İle Buluşuyor" söyleşisi gerçekleştirilmiştir.
Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İhsan HACIFETTAHOĞLU` nun konuşmacı olarak katıldığı söyleşide Odamız, bağlı olduğumuz üst birlik TMMOB, tüm dünyada Peyzaj Mimarlarının çatısı olan ve uluslararası üyesi olduğumuz IFLA, Peyzaj Mimarları Odası Öğrenci Üye Komisyonu (PMOGenç) faaliyetleri ve mesleğimiz hakkında bilgiler paylaşılmıştır.
Etkinlikte Mesleki Uygulama Bilgisi dersi kapsamında dersin sorumluları Prof. Dr. Banu Çiçek KURDOĞLU, Prof. Dr. Elif BAYRAMOĞLU, Arş. Gör. Seyhan SEYHAN ve Bölüm Başkan Yardımcılarımız Doç. Dr. Doruk Görkem ÖZKAN ve Dr. Öğr. Üyesi Duygu AKYOL KUYUMCUOĞLU etkinlikte yer almıştır.
Sunumun ardından Peyzaj Mimarı öğrencilerimizden gelen sorular yanıtlanmış, Odamız ve mesleki konular hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Söyleşiye katılan tüm öğrencilerimize ve öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.

   


30 Ekim 2023