Personel Otopark Alanı Fikir ve Tasarım Projesi Yarışması Kolokyum ve Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanlığı ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi işbirliği içerisinde düzenlenen KTÜ Kanuni Kampüsü Peyzaj Mimarlığı Bölüm Binası Personel Otopark Alanı Fikir ve Tasarım Proje Yarışması kolokyumu 30.03.2022 tarihinde çevrimiçi ortamda düzenlenmiştir. Kolokyuma yarışmanın jüri üyeleri KTÜ Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cengiz ACAR KTÜ, Prof. Dr. Banu ÇİÇEK KURDOĞLU , Prof. Dr. Habibe ACAR, Doç. Dr. Serap YILMAZ, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İhsan HACIFETTAHOĞLU, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası 2. Başkanı Doç. Dr. Doruk Görkem ÖZKAN, yarışma raportörü Regaip YILMAZ, yarışma katılımcıları ve konuk izleyiciler katlım sağladı. Ödül kazanan meslektaşlarımızı Katılım gösteren tüm Peyzaj Mimarlığı Bölümlerine ve öğrencilerimize (yeni meslektaşlarımıza) tekrar tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz.

30 Mart 2022