Öğretim Üyemizden Namık Kemal Üniversitesi’nde Seminer

Öğretim üyemiz Doç. Dr. Emrah YALÇINALP tarafından NKÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü Etkinlikleri kapsamında iki oturumlu bir seminer gerçekleştirildi. Bölüm başkanı Prof. Dr. Rüya YILMAZ’ın davetiyle gerçekleşen etkinliğe NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, Fakülte Dekanı Prof.Dr. Murat Özyavuz, Resim Bölümü Başkanı Doç.Dr.  Mustafa Cevat Atalay’a ve Doç. Dr. Dalila Özbay ile ev sahibi bölümün öğretim üyeleri ve elemanlarıyla öğrencileri katıldılar. Kullanıcı-Tasarımcı ilişkisi ve iletişimini konu alan seminerin ikinci bölümünde öğretim üyemiz tarafından yapılan projeler ve projelerin yapım aşamaları ele alındı. Yeşil Mimarlar Topluluğu’nun organizasyonunu üstlendiği seminerin sonunda öğretim üyemize plaket takdim edildi.

05 Mart 2020