Öğretim Üyemizden İki Seminer

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Emrah Yalçınalp tarafından biri online olmak üzere iki seminer gerçekleştirildi. 30 Kasım 2022 tarihinde Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü konferans salonunda gerçekleştirilen “Geleceğin mesleği geldi: Yeni nesil peyzaj mimarlığı” başlıklı seminerde ABD ve Avrupa’da yaygın olarak kullanılan peyzaj performans analizinin sosyolojik başlıkları üzerinde durulurken, 5 Aralık 2022’de Biruni Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde online olarak gerçekleştirilen “Tasarımcı, Kullanıcı, İş veren üçgeninde hayatta kalmak” isimli seminerde, tasarım sürecinde işveren ve kullanıcıların beklentileri ile nitelikli tasarımı buluşturmanın püf noktaları üzerinde duruldu.

06 Aralık 2022