KTÜ İdari Personel Ödülleri Hk.

Personel Daire Başkanlığı

Üniversitemizin insan odaklı stratejik insan kaynakları yönetimi anlayışıyla her yıl düzenli olarak hem akademik personel hem idari personel hem de öğrencileri ödüllendirilmektedir. Bu yıl ilk kez idari personel ve ders vermeyen öğretim görevlisi kadrosundaki akademik personeli kapsayan kategorik ödül çeşitleri uygulamaya alınmıştır.

Ödüllendirme süreçleri personelin doğrudan motivasyonunu arttırıken iş tatmini yükseltmekte ve dolaylı olarak performansını etkilemektedir. Bu kapsamda "ödüllendirme mekanizması" web sayfasında yer alan genel ve kategorik şartlara uygun personelin birim yöneticisinin (ilk amirlerinin görüşü alınarak) teklif etmesi gerekmektedir.

Yüksek hassasiyet gerektiren ödüllendirme sürecinin 08.05.2024 tarihi saat 17.00'ye kadar uzatılmasına karar verilmiştir.

Ödül teklif süreci için lütfen "ödüllendirme mekanizması" web sayasını ziyaret ediniz.