Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. İbrahim TURNA Kosovo'da eğitime katılmıştır.

Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. İbrahim TURNA, FAO tarafından yürütülen "Support to strengthening sustainable and multipurpose forest management to improve rural livelihoods and address climate change in Kosovo" projesi kapsamında “The Silviculture of Anatolian Chestnut (Castanea sativa Mill.)” konulu sözlü bildiri sunumu sonrasında arazide silvikültürel işlemlere ait teorik ve uygulamalı tatbikatlara “eğitimci” olarak katılmıştır. 11 -13 Ekim 2023 tarihleri arasındaki eğitime FAO yetkilileri, Kosova Ormancılık Teşkilatı, Prizen Üniversitesi Forest and Environmental Sciences  bölümü öğretim üyeleri ve öğrenciler ile yerel yöneticiler ve halk katılım sağlamıştır.

27 Ekim 2023