Eylül

Orman Mühendisleri Odası Eğitim ve Barınma Yeri Katkısı Burs Başvurusu

Orman Mühendisliği

Orman Mühendisleri Odası tarafından  Orman Fakülteleri ile Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrencilere ödeme şekli ve miktarı daha sonra belirlenmek üzere karşılıksız eğitim katkısı yapılmasına ilişkin 'Eğitim ve Barınma Yeri Katkısı' bursu verilecektir.

Eğitim katkısı talep edecek öğrencilerin, 07.10.2022 (07 Ekim 2022) tarihi mesai bitimine kadar ormuh@ormuh.org.tr ye e mail yoluyla ekli dilekçe ve taahhütname örneği ile Orman Mühendisleri Odası Genel Merkezine başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru evraklarında eksik bulunan öğrenci üyelerinin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

EK 1 - Dilekçe

EK 2- Taahhütname

Orman Mühendisliği öğrencileri aşağıda verilen görseldeki linki tıklayarak burs başvurusunda bulunabilirler ve gerekli bilgileri temin edebilirler.

İlgili öğrencilere duyurulur.

Orman Mühendisliği Bölüm Başkanlığı