Haziran

Mezuniyet Törenine (23 Haziran 2023, Saat 14:00) Katılacak Olan Öğrencilerin Dikkatine!

Orman Mühendisliği

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) büyük salonda yapılacak olan mezuniyet töreninde (23 Haziran 2023, Saat 14:00), törene katılacak öğrencilerin mezuniyet filminde yer alabilmeleri için kepli ve cübbeli fotoğrafları gerekmektedir. Vesikalık fotoğraflar, fotoğraf stüdyolarında çekilebileceği gibi, her öğrenci kendi fotoğraf makinaları ile çekilebilirler. Fotoğrafların kepli ve cübbeli olması gerekmektedir. Ancak kep ve cübbe temin edememiş öğrencilerin gönderecekleri vesikalık fotoğraflarda kabul edilecektir.

Dikkat edilecek hususlar

1. Fotoğraflar gönderilirken fotoğraf dosya ismi olarak "Numara_Ad_Soyad " şeklinde isimlendirilmesi gerekmektedir. Örneğin "123456_Mehmet_Yılmaz "

2. Fotoğraflarını kendi imkânları ile çektirecek öğrencilerin sade bir arka plan kullanmaları gerekmektedir.

3. Fotoğraflar sadece mail yolu ile alınacaktır. İlgili araştırma görevlilerine, harici bellek ile fotoğraf verilemeyecektir.

4. Öğrencilerin fotoğrafları ktuommezuniyet2023@gmail.com e-posta mail yoluyla gönderileceği son tarih 22.06.2023 (Perşembe) Saat 17:00'dir. Bu tarih ve saatten sonra gönderilen resimler, mezuniyet videosuna konulamayacaktır.

İlgili Öğrencilere Önemle Duyurulur.

Orman Mühendisliği Bölüm Başkanlığı