Haziran

Bitirme Tezi Alan Öğrencilerin Dikkatine!

Orman Mühendisliği

Bitirme Tezi Alan Öğrencilerin Dikkatine!

Bitirme tezlerinin son teslim tarihi 12.06.2023 (Pazartesi) Saat 17:00’dir. Öğrenciler Bitirme tezi yazım kılavuzuna uygun olarak hazırladıkları tezlerini UZEM sisteminde yer alan “ORM4000 Bitirme Çalışması” dersi altındaki ilgili Anabilim Dallarının tez yükleme bağlantıları ile gerçekleştirilecektir. Öğrenciler, tezlerini fiziki olarak teslim etmeyecekleri için çıktı almalarına gerek yoktur.

Bitirme tezi yazım kılavuzu için tıklayınız.

Tez savunma sınavları, öğrencilerin danışmanları ile görüşerek dönem sonu sınavı haftasında belirleyeceği tarih ve saatte, UZEM sisteminde ilgili Anabilim Dalı için tanımlanmış canlı ders salonunda yapılacaktır.

Bu sebeple, öğrencilerin tezlerine sisteme yükledikten sonra danışman öğretim üyeleri ile görüşmeleri gerekmektedir.

İlgili öğrencilere önemle duyurulur.

Orman Mühendisliği Bölüm Başkanlığı