Kasım

2023 yılı Yaz Dönemi Orman Genel Müdürlüğünde Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

Orman Mühendisliği

STAJ KOMİSYONU DUYURU

2023 yılı Yaz Dönemi Orman Genel Müdürlüğünde Staj yapacak öğrenciler, staj başvurularını 18.01.2023 tarihine (son başvuru tarihi) kadar https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden yapacaktır. Şahsen veya diğer iletişim kanalları ile yapılan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Bir staj döneminde en az 20, en fazla 40 iş günü staj yapılabilmektedir. Staj başlama ve bitiş tarihlerinde sadece iş günleri dikkate alınacak, resmi tatiller ve hafta sonları sayılmayacaktır. Bu nedenle staj başlama ve bitiş tarihleri bildirilirken bu hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Staj başvurularının kabulünün duyurulmasından sonra sigorta işlemleri için ayrıca staj komisyonu tarafından duyuru yapılacaktır.

Orman Genel Müdürlüğü staj duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.

İlgili öğrencilerin dikkatine önemle duyurulur. 23.11.2022

Staj Komisyonu Başkanı