duyurular

02

Haziran

2021-2022 Yılı Mezuniyet Törenine Katılacak Öğrencilerimizin Dikkatine!

Orman Mühendisliği

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) büyük salonda yapılacak olan mezuniyet töreninde (21 Haziran 2022, Saat 9:00-12:00), törene katılacak öğrencilerin mezuniyet filminde yer alabilmeleri için kepli ve cübbeli fotoğrafları gerekmektedir. Vesikalık fotoğraflar, fotoğraf stüdyolarında çekilebileceği gibi, her öğrenci kendi fotoğraf makinaları ile çekilebilirler. Fotoğrafların kepli ve cübbeli olması zorunludur. Aksi halde fotoğraflar dikkate alınmayacaktır.

Dikkat edilecek hususlar

1. Fotoğraflar gönderilirken fotoğraf dosya ismi olarak "Numara_Ad_Soyad " şeklinde isimlendirilmesi gerekmektedir. Örneğin "123456_Mehmet_Yılmaz "

2. Fotoğraflarını kendi imkânları ile çektirecek öğrencilerin sade bir arka plan kullanmaları gerekmektedir.

3. Fotoğraflar sadece mail yolu ile alınacaktır. İlgili araştırma görevlilerine, harici bellek ile fotoğraf verilemeyecektir.

4. Öğrencilerin fotoğrafları ktuommezuniyet2022@gmail.com e-posta mail yoluyla gönderileceği son tarih 16.06.2022 (Perşembe) Saat 17:00'dir. Bu tarih ve saatten sonra gönderilen resimler, mezuniyet videosuna konulamayacaktır.

Not: Tören için kep ve cübbeler, 30 Mayıs-10 Haziran 2022 tarihleri arasında Orman Fakültesi 4. Katta yer alan Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümü okuma salonundan ücret karşılığında kiralanabilecektir. Kep ve cübbelerin yetmemesi durumunda Üniversitemiz Mediko-Sosyal biriminden de ücret karşılığında kiralanabilir.

İlgili Öğrencilere Önemle Duyurulur.

Orman Mühendisliği Bölüm Başkanlığı