duyurular

21

Ekim

2014-2015 Güz Yarıyılı <B><U>Orman Koruma Dersi Ödevi</b></u>

Orman Entomolojisi ve Koruma ABD

Orman Koruma dersi (2014 Güz Yarıyılı) ödevine ilişkin bilgiler

(Lütfen çok dikkatli okuyunuz. Değerlendirme her bir husus dikkate alınarak yapılacaktır)

1)      Ödev çalışma grupları en az 4 en fazla 6 kişiden oluşacaktır.

2)      Ödev konuları grup başkanları tarafından seçilecektir. Grubunu oluşturan başkanlar, istek sıralamasına göre 5 adet konu ismi ile birlikte 301 Nolu odada Arş. Gör. Kadir Alperen COŞKUNER’e uğramaları gerekmektedir.

3)     Ödev çalışma grubunu temsil edecek bir grup başkanı olacaktır. Grup başkanı, ödev grubunu oluşturan öğrencilerin öğrenci numarası, adı ve soyadı bilgilerini kayıt ettirme ve ödev rapor konusunu seçme mecburiyetindedir.

4)   Ödev çalışma gruplarından herhangi birisine dahil olmayan öğrenciler tarafımızca bir grup oluşturulmak suretiyle yine tarafımızca belirlenen ödev konusunu hazırlayacaklardır.

5)      Ödev çalışma gruplarından ödev raporlarını belirlenen tarihe kadar elden teslim etmeyenler başarısız sayılacaklardır.

6)      Ödevlerin değerlendirilmesinde raporların ödev yazım kurallarına uygun bir şekilde yazılmış olması, güzel bir raporlama dili ve tekniğinin kullanılmış olması, raporun internetten değiştirilmeden alınmış (copy-paste) olmaması, raporun gurubun sentezi olması ve zamanında teslimi gibi hususlar özellikle dikkate alınacaktır.

7)      Ödev raporlarının hazırlanmasına ilişkin yazım kurallarına Orman Mühendisliği Bölümü internet sayfasındaki Orman Entomolojisi ve Koruma Anabilim Dalı sayfasındaki ilgili linklerden ulaşılabilir.

8)     Hazırlanan ödev raporları, A4 kağıdına siyah-beyaz çıktısı alınmış ve zımbalanmış bir şekilde teslim edilecektir. Şeffaf dosya, kapaklı dosya ya da klasör dosya içerisinde getirilmesine gerek yoktur.

9)     Grup oluşturma ve konu seçimi için son tarih 31/10/2014 Saat 17:00 olup, Ödevin son teslim tarihi daha sonra ilan edilecektir. Aynı zamanda ödev raporları word belgesi olarak I.ogretim_grup1 (grup sonundaki rakam ödev konularının belirlenmesi sırasında verilecektir) konu başlığı şeklinde kacoskuner@gmail.com adresine mail ile yollanacaktır.

 

Ödev Konuları İçin Tıklayınız….

Yazım Kuralları İçin Tıklayınız…

                                                    21.10.2014                

Prof. Dr. Ertuğrul BİLGİLİ