Nisan

Transport Tekniği ve Tesisleri Dersi Alan Öğrencilerin Dikkatine

Orman İnşaatı Geodezi ve Fotogrametri

Transport Tekniği ve Tesisleri Dersi kapsamında, "Orman Yolu ve Kurp Aplikasyonu" konusunda arazi uygulaması düzenlenecektir. Transport Tekniği ve Tesisleri dersini alan öğrencilerin uygulamaya katılması ZORUNLUDUR.

1 - Ölçüm ve aplikasyon aletleri “Orman İnşaatı, Geodezi ve Fotogrametri Lab.” alınacaktır.
2 - Uygulama anlatımı; Orman İnşaatı Geodezi ve Fotogrametri Anabilim Dalı web sayfasında “Dersler” kısmında “Transport Tekniği ve Tesisleri” dersi altında “Ders Materyalleri” bölümünde “Orman Yolu Aplikasyonu Uygulama Föyü” bulunmaktadır. Öğrencilerimizin bu dokümanı getirmesi zorunludur. ( Dökümanı İndirmek İçin Tıklayınız )
3 - İkinci Öğretim öğrencileri TEK Numaralı Öğrenciler ile uygulamaya katılacaklardır.
4 - Grubunu değiştirmek isteyen öğrenciler, Becayiş yolu ile gruplarını değiştirebilirler. (Müracaat = Arş. Gör. Taha Yasin HATAY)

Uygulama tarihleri ve Gruplarını öğrenmek için tıklayınız.