Aralık

Ölçme ve Kadastro Dersi 5. Uygulama Duyurusu

Orman İnşaatı Geodezi ve Fotogrametri ABD

Ölçme ve Kadastro dersi uygulaması olan "Orman Kadastrosu Uygulaması" 28 Aralık 2021 ve 29 Aralık 2021 tarihlerinde yapılacaktır.

"Orman Kadastrosu" uygulamasına katılmak; dersi alan bütün öğrencilerimiz için zorunludur. Ders Materyallerini yanınızda eksiksiz getirmeyi unutmayınız! (Pafta, Hesap Makinası, Cetvel, Silgi, Kalem)

Kadastro grubuna ait Pafta Anabilim dalı sayfamızda "Dersler" Bölümünde, "Ölçme ve Kadastro" sayfasında, "Ders Materyalleri" kısmında mevcuttur. Uygulamaya katılacak öğrencilerimizin uygulama materyallerini getirmesi zorunludur.

Uygulama için gerekli olan ders materyalleri ve notlar:

- Uygulama ders saatinde sınıfta gerçekleşecektir.

- Materyali eksik olan öğrenciler uygulamaya katılamayacaklardır.

- Anabilimdalı sayfası “Dersler” bölümünde “Ölçme Kadastro” dersi başlığı altında “Ders Materyalleri” bölümünde her grubun Orman Kadastro Uygulaması için G43b1 Paftasının "RENKLİ" "ÖLÇEKLİ" çıktısını alması gereklidir.

- Aynı sayfa içerisinde her grubun "Orman Kadastro Uygulaması için Tutanak Örneği" dosyasının çıktısını alması gereklidir.

- Aynı sayfa içerisinde her grubun "Orman Kadastrosu Uygulaması" dosyasının çıktısını alması gereklidir.

Grup Listeleri için TIKLAYINIZ.